Skriv ut

Boende

 Vi erbjuder boende med frukost vid Sunne Logi B&B.

Boendeanläggningen som ligger vid Sunne Hembygdsgård har 21 rum.

Rummen är enkelrum,tvåbädds- trebädds- och fyrbäddsrum och finns i fyra olika byggnader.

I stuga 1  finns det sex enkelrum, i stuga 2 finns det 2 tvåbäddsrum och 2 trebäddsrum Istuga 2 (nybo) finns det 7 fyrbäddsrum som består av våningssängar.

I en byggnnad finns en kombinerad matsal och TV-rum där frukost serveras. Utanför matsalen finns en nybyggd grillplats för våra gäster. Det finns micro och kylskåp i allrummet som är till för gästerna.

Vi erbjuder också caféverksamhet på eeftermiddagarna med kulglassförsäljning, smörgåsar med lax eller viltkorvar och viltkött. Värmlands nationalrätt Nävgröt och fläsk kan nibeställa hos oss.

Bäddade sängar. frukost, städning och gratis internetanslutning via WiFi ingår. Sänglinnen hyrs in av certifierad leverantör och är parfymfria.

Frukosten består av till största delen närproducerade produkter, viltdelikatesser, dryck, grönsaker och frukt.

 Det finns också möjlighet att boka in sig för konferenser, events, privata fester och grupparrangemang. Arrangemangen och olika events arrangeras även tillsammans med Hembygdsgården där det finns möjlighet att förlägga möten, fester och måltider.

 

Bokning på tel. 0565 10788, 076 1022333.  e-mail:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi är också anslutna till Booking.com